Sir Bobby Robson se retrage din activitatea de antrenor

Sir Bobby Robson, care va părăsi sâmbătă funcţia de consilier al naţionalei Irlandei pe care o ocupa de doi ani, a anunţat, vineri, la Sky Sports, că se va retrage din activitatea de antrenor din motive de sănătate, informează AFP.

7 afișări
Imaginea articolului Sir Bobby Robson se retrage din activitatea de antrenor

Sir Bobby Robson se retrage din activitatea de antrenor

"Încă sunt conştiincios şi entuziast, dar sunt şanse să nu mai revin vreodată pe teren", a declarat Sir Bobby Robson, în vârstă de 75 de ani, care a fost operat de o tumoare pe creier.

Irlanda, locul trei în grupa D, a ratat calificarea la Euro-2008 înainte de ultimul meci cu Ţara Galilor, sâmbătă, la Cardiff. Sir Bobby Robson fusese însărcinat să îl sprijine pe antrenorul Irlandei, Steve Staunton, care între timp a fost demis.

"În ziua în care am semnat eram un om în formă, puternic şi capabil. Mă simţeam precum Tarzan. Însă, starea mea a cunoscut un revers, cu o mică tumoare pe care a trebuit să o înlătur. Apoi am avut puţine probleme şi nu mai eram în măsură să mă duc pe teren", a explicat fostul selecţioner al Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici