Site Anorthosis: Jucătorii lui Keţbaia i-au umilit pe snobii români

Site-ul oficial al grupării Anorthosis Famagusta a scris, după victoria obţinută în deplasare în meciul cu CFR Cluj, scor 3-1, din prima manşă a turului doi preliminar al Cupei UEFA, că jucătorii pregătiţi de Temuri Keţbaia i-au umilit pe "snobii români".

1 afișare
Imaginea articolului Site Anorthosis: Jucătorii lui Keţbaia i-au umilit pe snobii români

Site Anorthosis: Jucătorii lui Keţbaia i-au umilit pe snobii români

"Jucătorii echipei Anorthosis i-au umilit pe snobii români. Echipa lui Keţbaia a impresionat. Suntem favoriţi la calificare", a scris site-ul oficial al grupării cipriote.

"Anorthosis s-a făcut mare în România" şi "Contraatacul, dragostea mea", sunt două din titlurile apărute în cotidianul Simerini. "Triumf la Cluj, care pune o bază solidă pentru calificarea în primul tur. Keţbaia şi jucătorii săi au trecut cu brio de un examen dificil, în faţa unei echipe bogate. Românii au continuat pe teren comportamentul snob avut pe toată durata săptămânii. Anorthosis a speculat excelent spaţiile lăsate de români şi a obţinut o victorie mare. Acum, Anorthosis are ocazia să tranşeze acasă calificarea", a scris Simerini.

Antrenorul echipei cipriote, Temuri Keţbaia, a declarat că Anorthosis a câştigat deoarece a avut demnitate şi ambiţie. "Am făcut un meci foarte bun, sunt extrem de mulţumit de rezultat. Am răspuns astfel românilor, care ne-au subapreciat şi care au crezut că va fi o plimbare. Bine, nu subestimarea a fost principala cauză pentru care a pierdut CFR, ci din cauza jocului nostru foarte bun. Desigur, mai e un meci şi va trebuie să conservăm avantajul luat la Cluj", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici