Site UEFA: Sevilla se arată prea puternică pentru Steaua

"Sevilla se arată prea puternică pentru Steaua", a titrat site-ul oficial al UEFA, după ce vicecampioana României a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de formaţia andaluză, într-un meci din etapa a III-a a grupei H din Liga Campionilor.

3 afișări
Imaginea articolului Site UEFA: Sevilla se arată prea puternică pentru Steaua

Site UEFA: Sevilla se arată prea puternică pentru Steaua

"FC Sevilla a dat un exemplu impresionant de stil şi forţă învingând Steaua Bucureşti cu scorul de 2-1 şi pretinde locul doi în grupa H a Ligii Campionilor", a scris site-ul UEFA, care a notat şi că formaţia spaniolă "a rezistat tentaţiei de a sucomba în faţa revirimentului de final al Stelei".

"Juande Ramos parcă îşi controla jucătorii cu o telecomandă", a apreciat site-ul UEFA, subliniind faptul că fotbaliştii de la FC Sevilla au respectat întocmai ceea ce le-a cerut antrenorul: un ritm alert, un gol rapid şi stabilirea imediată a supremaţiei teritoriale.

Site-ul forului european a remarcat că FC Sevilla a scăzut ritmul după pauză, permiţând Stelei să reducă din diferenţă prin Ovidiu Petre: "La mijlocul terenului Poulsen şi Keita au fost magnifici. Totuşi, în timp ce rivalii de la Arsenal înscriau de plăcere împotriva celor de la Slavia, publicul de la Sevilla devenea nerăbdător pentru că dominarea nu ducea la o victorie mai clară (...), iar Steaua a marcat primul său gol din acţiune, la a treia vizită pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici