Site-ul oficial al clubului Fiorentina: Mutu rămâne la dispoziţia naţionalei României

Atacantul Adrian Mutu va rămâne la dispoziţia echipei naţionale a României până la finalul partidei cu reprezentativa Austriei, după care va reveni la Florenţa, a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, clubul AC Fiorentina.

8 afișări

"Clubul Fiorentina a luat act de numeroasele zvonuri privind o accidentare a lui Adrian Mutu şi anunţă că jucătorul va rămâne la dispoziţia naţionalei României până după partida cu Austria. Jucătorul va reveni la Florenţa în cursul zilei de joi. La sosirea în Italia, Mutu va fi supus unei vizite medicale şi se vor comunica oficial problemele jucătorului. Până atunci, orice zvon legat de accidentarea sa nu are niciun fundament", se arată în comunicatul clubului italian.

Site-ul Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că atacantul Adrian Mutu nu va juca în partida pe care echipa naţională a României o va disputa în această seară, în deplasare, cu Austria, din cauza unor probleme medicale la genunchi.

Meciul Austria - România, cotând pentru grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010, va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, pe arena Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici