Site-ul oficial al FC Rapid a fost atacat de un hacker

Site-ul oficial al grupării FC Rapid a fost atacat, luni, de un hacker, supranumit Gorev, care a mai spart www.fcrapid.ro şi în luna iunie a anului 2008.

18 afișări

La accesarea site-ului clubului giuleştean, utilizatorii sunt direcţionaţi automat către o pagină web intitulată "Hacked by Gorev!", pe care este postat un mesaj în limba rusă şi o caricatură.

La 3 iunie 2008, acelaşi Gorev a modificat clasamentul Ligii I de pe site-ul Rapidului, a şters întreaga arhivă de ştiri şi rezultatele meciurilor disputate de gruparea giuleşteană. Deşi mesajele sale lasă să se înţeleagă faptul că ar proveni din Rusia, cel mai probabil Gorev este un hacker turc.

La 20 august 2008, pagina forumului de pe site-ul oficial al FC Rapid a fost spartă din nou de hackeri, probabil suporteri dinamovişti. La începutul paginii, hackerii au scris "FCDinamo.ro" şi apoi următorul mesaj: "Voi sunteţi nişte avortoni. Dinamo numărul 1 ! Cristis Borcea rulz! Mircea Rednic Ole! Vă rupem sâmbătă!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici