Site-ul oficial al Rapidului spart de hackeri dinamovişti

Pagina forumului de pe site-ul oficial al FC Rapid a fost spartă, miercuri, de hackeri, aceştia fiind probabil suporteri dinamovişti.

31 afișări
Imaginea articolului Site-ul oficial al Rapidului spart de hackeri dinamovişti

Site-ul oficial al Rapidului spart de hackeri dinamovişti

La începutul pagini, hackerii au scris "FCDinamo.ro" şi apoi următorul mesaj: "Voi sunteţi nişte avortoni. Dinamo numărul 1 ! Cristis Borcea rulz! Mircea Rednic Ole! Vă rupem sâmbătă!"

Grupările Rapid şi Dinamo s-au atacat reciproc, marţi, prin intermediul site-urilor oficiale, înaintea meciului direct care va avea loc duminică, în etapa a V-a a Ligii I. Pe site-ul www.fcrapid.ro a fost postat, sub semnătura "Conducerea FC Rapid, un comunicat în care a atacat-o pe adversara din etapa viitoare, Dinamo, pe care a numit-o "avorton al fotbalului românesc", dar şi pe cealaltă rivală bucureşteană, Steaua, o "grupare ilegală" în opinia giuleştenilor.

Comunicatul intitulat "Nu jucăm derbiuri cu falsurile istorice!" este un răspuns la acuzele antrenorului dinamovist Mircea Rednic, care a afirmat că a fost dat afară de pe stadion la meciul Oţelul Galaţi - Rapid, disputat cu porţile închise în cadrul etapei a IV-a a Ligii I, de către oficialii giuleşteni, precum şi la unele declaraţii ale preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea.

În replică, pe site-ul oficial al dinamoviştilor a fost postat un comunicat intitulat "Opriţi delirul", în care se precizează că "actualii salariaţi ai birourilor de lângă Podul Grant ar trebui să candideze pentru clinicile Bălăceanca sau Socola".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici