Situaţia lui Dusan Uhrin va fi rezolvată curând

Secretarul general al LFP, Valentin Alexandru, este convins că situaţia tehnicianului ceh Dusan Uhrin, care a devenit consilier tehnic la gruparea CFR Cluj după ce a antrenat formaţia FC Timişoara, va fi rezolvată într-un timp scurt de Şcoala Federală de antrenori.

12 afișări
Imaginea articolului Situaţia lui Dusan Uhrin va fi rezolvată curând

Situaţia lui Dusan Uhrin va fi rezolvată curând

"Am înţeles de la domnul Rădulescu (n.r. - Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de Antrenori) că se va lua în discuţie lămurirea acestui subiect. Acolo este o controversă între Codul Muncii, dreptul la muncă, şi nişte lucruri organizatorice, probleme sportive, care se vor lămuri de jurişti, care se pare că au cam zbârcit-o” a declarat Valentin Alexandru, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

“Eu ce pot să vă spun e că acest articol mult comentat a fost dat în ideea de a asigura perenitatea antrenorilor din România şi nu numai. Joaca cu 15 antrenori nu e benefică nimănui. Sunt convins că se va lămuri destul de curând acest articol", a menţionat Alexandru.

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este de părere că gruparea CFR Cluj nu ar trebui sancţionată pentru angajarea în funcţia de consilier tehnic pe Dusan Uhrin. "Nu ar trebui sancţionaţi cei de la CFR. Duşan Uhrin este consilier, nu antrenor. Oficial se judecă, nu neoficial. Eu zic că regulamentul este făcut aşa cum e făcut, data viitoare juriştii să fie mai atenţi, să facă un text de lege care să nu mai fie fentat", a spus Mititelu.

Preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, nu are nimic împotriva faptului ca Dusan Uhrin să pregătească formaţia CFR Cluj.

"Este dreptul la muncă al fiecărui om, al fiecărui antrenor. Singurul lucru care cred că ar fi fost normal era să i se dea dreptul şi lui Ioan Andone când a fost în situţia asta. Este normal să i se dea dreptul la muncă lui Dusan Uhrin", a mai spus Chivorchian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici