Situaţie îngrijorătare pentru Kun Aguero: argentinianul s-ar putea retrage din fotbal

  • O undă de şoc vine din Spania: Sergio Aguero s-ar putea retrage din cauza aritmiei cardiace maligne.
  • upă anunţul pauzei de cel puţin trei luni, acum, zvonurile devin alarmante.
  • Condiţiile fizice ale atacantului Barcelonei par să nu dea nicio speranţă de revenire pe teren.
601 afișări
Imaginea articolului Situaţie îngrijorătare pentru Kun Aguero: argentinianul s-ar putea retrage din fotbal

Situaţie îngrijorătare pentru Kun Aguero: argentinianul s-ar putea retrage din fotbal

Argentinual Sergio Kun Aguero, 33 de ani, s-ar putea retrage din fotbal. Potrivit Radio Catalunya, aritmia care l-a obligat pe atacantul argentinian să se oprească ar fi mai gravă decât se aştepta, motiv pentru care fostul star de la Manchester City şi de la Atletico Madrid s-ar putea retrage definitiv.

Pe 30 octombrie, Sergio Aguero s-a oprit în timpul meciului dintre Barcelona şi Alaves, când a simţit o durere în piept. După ce a cerut schimbarea, a ajuns apoi la spital pentru analize care a scos în evidenţă o situaţie de ţinut sub control.

FC Barcelona a comunicat indisponibilitatea atacantului pentru cel puţin trei luni, pentru a-şi evalua tratamentul şi pentru recuperare.

În fotbalul de astăzi, afecţiunile cardiace sunt tratate cu o atenţie din ce în ce mai mare, pentru a evita noi şocuri precum cel al lui Eriksen de la Campionatul European.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aguero,
fotbal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici