Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, a făcut 0-0 cu Barcelona în Liga Campionilor

Slavia Praga, echipa la care este legitimat fotbalistul român Nicolae Stanciu, a obţinut un rezultat mare marţi seară, în Liga Campionilor. Echipa din Cehia a remizat, scor 1-1, pe terenul Barcelonei.

156 afișări
Imaginea articolului Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, a făcut 0-0 cu Barcelona în Liga Campionilor

Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, a făcut 0-0 cu Barcelona în Liga Campionilor

Slavia a făcut un meci bun în Spania, deşi Ernesto Valverde Tejedor a aliniat cel mai bun ”11” pe care îl avea la dispoziţie. Practic, din lot a lipsit un singur jucător important, atacantul Luis Suarez, dar Barcelona nu a reuşit să treacă de reduta cehilor. Chiar dacă nu a pus prea multe probleme pe fază ofensivă, echipa lui Stanciu s-a apărat exemplar în defensivă; i-a blocat pe Messi, Dembele şi Griezmann.

Singura ocazie importantă a Slaviei i-a aparţinut chiar lui Nicolae Stanciu. Românul a fost servit ideal, în careu, de Peter Olayinka, dar şutul său a lovit un coechipier şi s-a dus pe lângă poartă. Mijlocaşul a început ca titular meciul şi a fost schimbat în minutul 63.

În urma acestei remize, Barcelona acumulează 8 puncte şi este pe primul loc în Grupa F, în timp ce Slavia Praga este pe ultimul loc, 4, cu două puncte.

Clasamentul Grupei F:
1. Barcelona – 4 meciuri; 8 puncte
2. Inter – 3 meciuri; 4 puncte
3. Dortmund – 3 meciuri; 4 puncte
4. Slavia – 4 meciuri; 2 puncte

Într-un alt meci disputat marţi de la ora 20:00, Red Bull Leipzig a câştigat cu 2-0 duelul cu Zenit Sankt Petersburg, din deplasare. Golurile au fost marcate de Diego Demme (minutul 45+5) şi Marcel Sabitzer (minutul 63).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici