Sliskovici: Îmi asum obiectivul de a readuce Unirea Alba Iulia în Liga I

Antrenorul bosniac al echipei Unirea Alba Iulia, Blaz Sliskovici, a declarat marţi că îşi asumă obiectivul de a readuce gruparea ardeleană în Liga I la finalul sezonului viitor.

12 afișări
Imaginea articolului Sliskovici: Îmi asum obiectivul de a readuce Unirea Alba Iulia în Liga I

Sliskovici: Îmi asum obiectivul de a readuce Unirea Alba Iulia în Liga I (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"În doar două luni m-am ataşat enorm de aceasta echipă, de fanii ei şi chiar aş dori să continui aici şi în sezonul viitor. Însă va trebui să discut cu conducerea, să văd ce proiecte au, pentru că eu rămân doar dacă se doreşte o revenire rapidă în primul eşalon. Toate acestea le vom discuta după ultima etapă, însă repet, mingea este acum la conducerea clubului. Dacă obiectivul pentru sezonul viitor va fi promovarea în Liga I şi dacă şefii mă mai vor la echipă, eu rămân şi îmi asum obiectivul de a readuce Alba Iulia în elita fotbalului românesc", a spus Sliskovici.

Tehnicianul bosniac i-a acuzat pe unii fotbalişti că nu pun suflet pentru echipă:

"În acest moment nu mai contează dacă am pierdut din cauza arbitrajului, eu prefer să mă uit prima oară în propria gradină şi să analizez unde am greşit noi. Cu actualul lot de jucători, dacă eram pregătiţi şi din punct de vedere fizic, cred că puteam termina sezonul în primele 12 echipe. Din păcate am observat în cele două luni de când sunt la Alba Iulia că nu putem duce un joc timp de 90 de minute, ci doar 70-80 minute. Ca să nu mai vorbesc despre faptul că unii dintre fotbaliştii mei nu pun suflet pentru culorile clubului, deşi se află aici încă de la începutul campionatului. Să nu se înţeleagă că am ceva cu jucătorii, cu fostul antrenor, este doar o simplă constatare".

Echipa Unirea Alba Iulia este matematic retrogradată în Liga a II-a, după ce a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici