„Şoc în România”. Cum a tratat presa internaţională stopul cardio-respirator suferit de antrenorul Eugen Neagoe, la 3 ani de la decesul lui Ekeng

Presa internaţională nu a rămas imună în faţa problemei de sănătate a antrenorului lui Dinamo, Eugen Neagoe, în timpul meciului pierdut în faţa celor de la Universitatea Craiova, scor 0-2.

1192 afișări
Imaginea articolului „Şoc în România”. Cum a tratat presa internaţională stopul cardio-respirator suferit de antrenorul Eugen Neagoe, la 3 ani de la decesul lui Ekeng

Presa internaţională a scris despre stopul cardio-respirator suferit de antrenorul Eugen Neagoe

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a leşinat pe banca de rezerve în minutul 25, lucru care i-a speriat pe toţi cei prezenţi, iar presa internaţională a relatat subiectul .

Vestea despre Eugen Neagoe a ajuns şi în publicaţia din Italia, Gazzetta dello Sport, care a urcat un filmuleţ pe site şi a notat: "Şoc în România. Antrenorul lui Dinamo a suferit un infarct pe teren".

Turcii de la Sabah au prezentat pas cu pas evenimentul. În plus aceştia au scris şi despre problemele lui Neagoe cu fanii dinamovişti, dar şi de alimentaţia antrenorului din ultimele zile:

"În a doua etapă din Liga 1 din România, Dinamo Bucureşti a jucat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar fanii fotbalului au trecut printr-un moment şocant. Antrenorul formaţiei gazdă Eugen Neagoe a suferit un stop cardio-respirator în timp ce stătea pe bancă.

Potrivit presei locale, Neagoe era sub o mare presiune din cauza fanilor, care îl fluierau.

O rudă a tehnicianului a spus că Neagoe nu a mâncat timp de două zile şi a consumat zeci de ceşti de cafea".

Şi francezii de la publicaţia "Le Figaro" au scris despre Eugen Neagoe:

"În minutul 25 al meciului, antrenorul român, care înainte a fost huiduit de fani pentru evoluţia slabă a echipei, a leşinat pe bancă după ce a vrut să le dea indicaţii jucătorilor".

BBC a scris despre stopul cardio-respirator suferit de Eugen Neagoe, dar a notat şi ceea ce s-a întâmplat în urmă cu trei ani, atunci când mijlocaşul Patrick Ekeng a murit pe teren din cauza unui stop cardio-respirator.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici