Sold out la Arad pentru meciul UTA – FCSB de luni seara, din Superligă

Unul dintre cele mai aşteptate dueluri din acest campionat va avea loc luni, de la ora 21.30, pe arena „Francisc Neuman" din Arad, acolo unde vor fi faţă-n faţă UTA şi FCSB, fiecare întâlnire dintre cele două fiind un veritabil spectacol pentru microbişti. Meciul se va juca cu casa închisă.

339 afișări
Imaginea articolului Sold out la Arad pentru meciul UTA – FCSB de luni seara, din Superligă

Doar două înfrângeri au suferit arădenii în ultimele şapte meciuri disputate în campionat pe teren propriu, în rest au patru victorii şi o remiză.

FCSB a marcat în 20 dintre precedentele 21 de deplasări din SuperLiga României, în 11 dintre aceste jocuri reuşind să înscrie cel puţin câte două goluri.

De la revenirea arădenilor pe prima scenă din 2020, acestea s-au mai întâlnit de şase ori în principala competiţie internă, de patru ori s-au impus roş-albaştrii, un joc a fost câştigat de UTA, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Cea mai recentă confruntare directă din SuperLigă a avut loc pe 5 martie 2023, UTA Arad - FCSB 3-1, goluri marcate de J. Tamm - autogol, V. Postolachi, C. Ubbink, respectiv Fl. Coman.

Cele două echipe au medii de vârstă apropiate, UTA Arad având media de 24 ani şi două luni, în timp ce cei de la FCSB sunt puţin „mai în vârstă, cu o medie de 24 ani şi 11 luni.

23 de jucători a utilizat UTA în acest sezon, dintre care 13 au debutat în SuperLiga României. De partea cealaltă, FCSB s-a bazat doar pe 20 de fotbalişti.

Şapte goluri şi 12 pase decisive a reuşit Florinel Coman pe prima scenă în anul calendaristic 2023, realizări care arată că a trecut cu bine peste perioada dificilă provocată de accidentări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici