SONDAJ: FC Steaua şi Simona Halep, favoriţii românilor în sport

FC Steaua este considerat clubul sportiv numărul 1 de către români, conform unui sondaj online Qudal – QUalitymeDAL, în timp ce Simona Halep a fost desemnată drept cel mai valoros sportiv român.

845 afișări
Imaginea articolului SONDAJ: FC Steaua şi Simona Halep, favoriţii românilor în sport

SONDAJ: FC Steaua şi Simona Halep, favoriţii românilor în sport, potrivit unui sondaj (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

Conform sondajului, românii consideră că FC Barcelona este cel mai bun club sportiv la nivel mondial din punct de vedere al calităţii, indiferent de sport, iar FC Steaua a fost votat drept cel mai bun club sportiv român.

Totodată, fotbalistul argentinian al FC Barcelona, Lionel Messi, este cotat drept cel mai bun sportiv pe plan internaţional de către cetăţenii români. La categoria sportivi români, Simona Halep a fost cea mai apreciată de către respondenţi.

Studiul Qudal - QUalitymeDAL, a fost efectuat de organizaţia elveţiană Icertias pe întregul teritoriu al României, în luna martie 2014, pe un eşantion online de 1.200 de respondenţi, printr-un chestionar web bazat pe metoda inovatoare Deepma-Cawi (Conştientizare Profundă – Interviu Web Asistat de Calculator).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici