Sonny Bill Williams îi va vizita pe refugiaţii sirieni din Liban

Rugbistul Sonny Bill Williams, care a câştigat în acest an Cupa Mondială cu reprezentativa Noii Zeelande, se va deplasa la începutul săptămânii viitoare în Liban, unde va vizita o tabără de refugiaţi sirieni, informează Le Figaro.

90 afișări
Imaginea articolului Sonny Bill Williams îi va vizita pe refugiaţii sirieni din Liban

Sonny Bill Williams îi va vizita pe refugiaţii sirieni din Liban

Sonny Bill Williams se află în prezent la Dubai, la un turneul de rugby în 7.

UNICEF a anunţat că neo-zeelandezul se va afla la începutul săptămânii viitoare în valea Bekka, unde va cunoaşte mai mulţi copii care au fugit din Siria. Sonny Bill Williams va vizita o tabără de refugiaţi din Saadnayel.

"Odată ce devii părinte, înţelegi durerea părinţilor de acolo. Vă imaginaţi cum ar fi fiica sau fiul vostru în aceeaşi situaţie", a declarat sportivul din Noua Zeelandă.

Sonny Bill Williams a câştigat Cupa Mondială cu echipa Noii Zeelande în data de 31 octombrie, la Londra. El a făcut deliciul publicului imediat după finala cu Australia, dăruindu-i medalia sa de aur unui copil în vârstă de 14 ani. Williams i-a pus la gât medalia sa lui Charlie Lines după ce acesta a fost doborât de un steward în timp ce încerca să intre în fugă pe teren, când rugbiştii neo-zeelandezi făceau turul de onoare. Ulterior, sportivul a primit o nouă medalie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici