Sorana Cîrstea, calificată în optimile turneului de la Brisbane

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului Premier de la Brisbane (Australia), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 894.700 de dolari.

157 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, calificată în optimile turneului de la Brisbane

Sorana Cîrstea, calificată în optimile turneului de la Brisbane

Sorana Cîrstea s-a impus luni dimineaţă cu 7-6 (3), 6-1 în faţa americancei Jennifer Brady (65 WTA). Cîrstea a concretizat prima minge de meci, pe care şi-a creat-o după o oră şi 35 de minute, iar acum se pregăteşte pentru un duel complicat cu Anastasija Sevastova (Letonia, 16 WTA).

Primul set a fost extrem de echilibrat, niciuna dintre jucătoare nereuşind să se desprindă. Practic, nu s-a câştigat pe serviciul adversarei până la 6-6, dar Cîrstea a găsit cele mai bune soluţii în tie-break. În setu secund românca i-a mai lăsat un singur game adversarei.

Cîrstea şi-a asigurat un cec în valoare de 12.477 de dolari după calificarea în optimi. Ea va juca marţi dimineaţă împotriva jucătoarei letone, tenismenă pe care o conduce cu 2-0 în meciurile directe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici