Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur de la Strasbourg. Urmează Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (31 WTA) a pierdut luni partida din primul tur al tabloului principal din cadrul turneului WTA 250 de la Strasbourg, fiind eliminată din competiţie de franceza Clara Burel (122 WTA).

177 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur de la Strasbourg. Urmează Roland Garros

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur de la Strasbourg. Urmează Roland Garros

Sorana Cîrstea, favorită numărul 5 a turneului, a fost învinsă cu 7-6 (5), 6-4, după un meci foarte disputat, ce a durat cu un minut peste două ore.

În primul set, cele două sportive au făcut schimb de câte două break-uri şi au dus jocul la tiebreak. Cîrstea a condus cu 3-1 şi 5-4, dar ultimele 3 mingi au fost câştigate de franceză, care şi-a adjudecat setul.

Românca a început cu două break-uri jocul secund, pe care le-a cedat mai apoi pe rând, franceza egalând la 4-4. La 6-5 pentru Burel, Cîrstea a salvat cincci mingi de meci pe propriul serviciu, dar nu a mai rezistat presiunii şi a cedat la ultima scurtă trimisă de favorita gazdelor.

Pentru prezenţa în primul tur, Cîrstea va primi 2.546 de euro şi 1 punct WTA. Ea urmează să intre săptămâna viitoare în competiţie la Roland Garros, unde vor mai juca direct pe tabloul principal şi Irina Begu, Ana Bogdan şi Patricia Ţig.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici