Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Beijing. Croata Martic şi-a luat revanşa

La turneul WTA 1000 de la Beijing, sportiva născută în Târgovişte a cedat în tie-breakului setului decisiv în faţa croatei Petra Martic, pe care o învinsese pe 1 august, în SUA.

84 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Beijing. Croata Martic şi-a luat revanşa

Sorana Cîrstea

În primul tur al turneului de la Beijing, China, astăzi la prânz, Sorana Cîrstea (33 de ani, 26 WTA) a cedat în 3 seturi la croata Petra Martic (32 de ani, 49 WTA).

Adversara româncei s-a impus cu 6-2, 2-6, 7-6 (3), după două ore şi jumătate de joc. „Sori” vizează intrarea în Top 20.

A fost al 5-lea duel între cele două, scorul meciurilor directe era 2-2, înaintea acestei partide. Ultima victorie îi aparţinea Soranei, pe 1 august, la Washington, scor 6-3, 7-6 (13).

După sferturile de finală de la US Open, Sorana a mers în Asia, pentru turneele din China. Înainte de Beijing, miercuri a cedat în turul secund la Ningbo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici