Sorana Cîrstea s-a accidentat din nou la umăr şi va rata turneele de la Rio şi Acapulco

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 116 WTA, a anunţat că accidentarea la umăr a recidivat, astfel că nu va putea participa la turneele de la Rio de Janeiro şi Acapulco, care se vor disputa în următoarele două săptămâni.

143 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea s-a accidentat din nou la umăr şi va rata turneele de la Rio şi Acapulco

Sorana Cîrstea s-a accidentat din nou la umăr şi va rata turneele de la Rio şi Acapulco (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

"Din păcate umărul meu este accidentat şi nu voi putea juca la Rio şi Acapulco, dar lucrez din greu să mă refac şi voi reveni în curând în competiţii. M-am antrenat bine în Las Vegas", a scris Cîrstea, pe contul său de Facebook.

Sorana Cîrstea a suferit o accidentare la umăr în a doua parte a sezonului trecut, ea fiind indisponibilă aproape două luni şi jumătare, iar recuperarea a efectuat-o în Statele Unite ale Americii.

În acest an, ea a jucat în primul tur la Australian Open şi în aceeaşi fază la competiţia ITF de la Midland (SUA), fiind eliminată de fiecare dată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici