Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la turneul de tenis de la Miami

Jucătoare de tenis Sorana Cîrstea a debutat marţi la turneul de tenis WTA 1000 de la Miami cu o victorie categorică în două seturi, în faţa americancei de doar 16 ani, Katrina Skott, numărul 443 WTA, beneficiara unui wildcard din partea organizatorilor.

650 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la turneul de tenis de la Miami

Prima reprezentantă a României care a intrat în concurs pe tabloul principal al turneului de tenis Miami Open, a fost Sorana Cîrstea (66 WTA), pe care sorţii au favorizat-o, aducându-i în faţă în primul tur o adversară accesibilă, în persoana tinerei americance, de doar 16 ani, Katrina Skott, numărul 443 mondial.

Românca s-a calificat marţi în turul doi, învingându-şi adversara cu un categoric 6-2, 6-2, într-o oră şi două minute, într-un meci fără istoric.

Pentru calificarea în turul 2, Sorana Cîrstea are asigurat un cec de 16.000 USD.

În turul doi, Cîrstea o va întâlni joi pe estonianca Anett Kontaveit, numărul 24 mondial şi cap de serie numărul 22 la turneul de la Miami.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici