Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Roland Garros

Grand Slamm-ul de la Roland Garros a avut printre meciurile care au deschis competiţia pe taboul principal şi confruntarea dintre Sorana Cîrstea (27 WTA) şi germana Tatjana Maria (107 WTA). Românca s-a impus fără emoţii, trecând în turul secund.

218 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Roland Garros

Cîrstea a învins în doar 66 de minute, cu un dublu 6-3, 6-3.

Primul set a debutat cu un 3-0, 4-1 pentru româncă. Maria a revenit la 4-3, însă Cîrstea a câştigat următoarele două game-uri, închizând setul cu 6-3.

Nemţoaica a început mai bine setul secund şi conducea cu 0-3, când Cîrstea a a reuşit 6 game-uri consecutive şi a câştigat la pas meciul.

În turul doi, Cîrstea o va întâlni pe americana Sloan Stephens (53 WTA), care a trecut duminică de oaltă sportivă germană, Jule Niemeier (103 WTA).

Pentru accederea în turul doi, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 84.000 euro şi 70 d epuncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici