Sorana Cîrstea, ultima româncă ce părăseşte turneul de simplu feminin de la Roma

Jucătoarea de tenis letonă, Jelena Ostapenko a eliminat-o vineri din turneul de Masters 1000 de la Roma şi pe ultima reprezentantă a României rămasă în concurs, Sorana Cîrstea, după ce joi părăsiseră competiţia şi Irina Begu, Gabriela Ruse şi Ana Bogdan.

246 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, ultima româncă ce părăseşte turneul de simplu feminin de la Roma

Sorana Cîrstea, ultima româncă ce părăseşte turneul de simplu feminin de la Roma

Ostapenko s-a calificat cu o victorie în 3 seturi, cu 6-3, 3-6, 6-2, după două ore şi 17 minute de joc.

După un prim set adjudecat categoric de letonă, Sorana Cîrstea a dat semne că are tăria să revină, conducând în setul secund cu 3-0 şi 5-1 şi egalând situaţia la seturi.

În setul decisiv însă, Ostapenko a ridicat mult nivelul de joc şi la 5-1 a obţinut prima minge de meci. Cîrstea a izbutit însă să salveze 6 minigi de meci, obţinând un rebreak şi dând semne de revenire.

Letona a replicat imediat şi a făcut un nou break, cu care şi-a adjudecat victoria şi calificarea în turul 3, unde o aşteaptă jucătoarea cehă Barbora Krejcikova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici