Sorin Boca: În proporţie de 99,9 la sută Poli Iaşi va primi licenţa

Sorin Boca, preşedintele clubului Poli Iaşi, care luni a fost prezent la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal, a declarat că nu se pune problema ca gruparea din dealul Copoului să aibă probleme cu obţinerea licenţei pentru viitoarea ediţie de campionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Am văzut şi eu prin presă nişte zvonuri că şase echipe, printre care şi noi, ar avea probleme cu licenţa. Acestea sunt doar nişte zvonuri. Eu vă spun foarte sigur: în proporţie de 99,9 la sută Poli Iaşi va primi licenţa. Noi am depus toate documentele necesare la dosarul de licenţiere şi nu văd ce probleme ar putea fi. Aşteptăm ca până la sfârşitul lunii mai să primim licenţa pentru viitoarea ediţie de campionat", a spus Boca.

Formaţia Poli Iaşi a avut probleme cu obţinerea licenţei în 2008, când a primit licenţa de-abia după ce şi-a achitat toate datoriile şi a făcut apel la decizia iniţială a Comisiei de Licenţiere, care nu acordase licenţa pentru sezonul 2008/2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici