Sorin Boca: Marius Matei este în probe la Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, luni seară, că atacantul formaţiei FC Vaslui, Marius Matei, se află în probe la gruparea din dealul Copoului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

159 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Marius Matei este în probe la Poli Iaşi

Sorin Boca: Marius Matei este în probe la Poli Iaşi

"Marius Matei este în probe la Poli Iaşi. Atacantul a făcut primul antrenament cu noi în această seară (n.r. - luni seară) şi rămâne ca antrenorul Cristiano Bergodi să decidă dacă demarăm negocierile pentru achiziţionarea lui sau nu. Cred că până la finalul săptămânii vom lua o decizie în privinţa jucătorului de 25 de ani. Matei ar putea fi o soluţie pentru compartimentul ofensiv, unde antrenorul Cristiano Bergodi a cerut întăriri", a declarat Sorin Boca.

Marius Matei a debutat în 2002 la Dunărea Galaţi şi de-a lungul carierei a mai jucat la Dacia Unirea Brăila (2004-2005), FC Botoşani (2006-2007) şi FC Vaslui (din 2007). În 2007, Marius Matei a câştigat cu FC Vaslui Cupa UEFA Intertoto şi a reuşit să intre în tururile preliminarii ale Cupei UEFA. În actuala ediţie de campionat, Marius Matei a jucat doar 15 minute la FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici