Sorin Boca: Sunt convins că vom lua licenţa

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în proporţie de doar 10 la sută crede că gruparea sa nu va lua licenţa pentru sezonul viitor.

18 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Sunt convins că vom lua licenţa

Sorin Boca: Sunt convins că vom lua licenţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Am văzut că se fac tot felul de speculaţii prin presă în legătură cu datoriile pe care le avem noi către stat. Vreau ca lucrurile să fie foarte clare. Într-adevăr avem datorii de 3,2 milioane de lei la bugetul de stat şi la terţi, dar sperăm ca în cel mai scurt timp să le achităm. Noi putem plăti până cu 24 de ore înainte de susţinerea dosarului în faţa Comisiei de Licenţiere. Sunt convins că vom lua licenţa. Şansele de a nu lua licenţa sunt de sub 10 la sută", a spus Sorin Boca.

Referitor la partida de vineri, de pe teren propriu, cu Unirea Urziceni, Boca a precizat că speră ca antrenorul Ionuţ Popa să-şi poată motiva jucătorii să obţină toate cele trei puncte. "Dacă în meciurile cu echipele mari, Steaua sau CFR Cluj, am câştigat deoarece pe lângă ce le-a spus antrenorul a contat şi dăruirea şi ambiţia jucătorilor noştri de a-şi demonstra valoarea, sper ca acum, cu Unirea Urziceni, antrenorul Ionuţ Popa să ştie să-i motiveze pentru a lua toate cele trei puncte. Întâlnim o echipă care luptă pentru calificarea în cupele europene, dar care în ultimele meciuri a obţinut doar rezultate de egalitate şi s-a văzut că nu este într-o formă foarte bună. Chiar şi aşa, Unirea Urziceni rămâne o echipă puternică, în care s-a investit foarte mult şi care are unul dintre cei mai buni antrenori din ţară, Dan Petrescu", a mai spus Sorin Boca.

Directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Iaşi, Anton Doboş, a declarat, joi, că gruparea Poli Iaşi are în continuare datorii la bugetul de stat de aproximativ 2,9 milioane de lei şi riscă să nu primească licenţa pentru sezonul viitor.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de licenţiere a fost 31 martie, gruparea din dealul Copoului fiind programată să fie audiată de către Comisia de Licenţiere la începutul lunii mai.

Poli Iaşi întâlneşte formaţia Unirea Urziceni vineri, de la ora 19.00, pe teren propriu, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici