Sorin Boca: Vreau ca Poli Iaşi să obţină un rezultat bun cu CS Otopeni

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi doreşte ca elevii lui Cristiano Bergodi să continue seria rezultatelor bune şi în partida de sâmbătă, din deplasare, cu CS Otopeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

"Partida de sâmbătă, cu CS Otopeni, se înscrie în seria meciurilor foarte importante pentru atingerea obiectivului propus, salvarea de la retrogradare. E drept că am făcut un pas foarte mare prin victoria de etapa trecută cu Gaz Metan, dar nu este suficient pentru a ne considera deja salvaţi. Tocmai de aceea vreau un rezultat bun cu CS Otopeni şi sunt convins că jucătorii noştri vor şti să se motiveze pentru a obţine toate cele trei puncte. Am înţeles că ar fi ceva probleme la cei de la Otopeni,
dar asta nu este treaba noastră. Noi mergem acolo să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pe măsură“, a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că are încredere în arbitrul Paul Unimătean, deşi acesta va debuta în Liga I: „Jocul va fi arbitrat de Paul Unimătean, un arbitru nou în Liga I. Am încredere că acest arbitru tânăr va dori să demonstreze că merită să oficieze la Liga I“.

Sorin Boca a mai precizat că Poli Iaşi va pleca spre Ploieşti vineri, cu avionul, cu o cursă de linie. „Pentru a elimina pe cât posibil oboseala, am decis ca jucătorii să facă deplasarea vineri, la ora 13.00, cu avionul, cu o cursă de linie până la Bucureşti, urmând ca până la Ploieşti să meargă cu autocarul. Întoarcerea spre Iaşi se va face imediat după meci, cu autocarul. Pentru suporteri, vom pune la dispoziţie un autobuz, care va pleca în ziua meciului, din faţa Sălii Polivalente, la ora 10.00", a precizat Boca.

Partida CS Otopeni - Poli Iaşi este programată sâmbătă, de la ora 16.30, în cadrul etapei a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici