Sorin Cârţu a ajuns la un acord pentru a antrena echipa CSMS Iaşi

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că în urma întâlnirii avute cu primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, şi cu antrenorul Sorin Cârţu, s-au stabilit termenii contractului pe care îl va semna tehnicianul.

221 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu a ajuns la un acord pentru a antrena echipa CSMS Iaşi

Sorin Cârţu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sorin Cârţu va semna un contract până la finalul sezonului cu gruparea ieşeană, având ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

"Ne-am înţeles cu Sorin Cârţu. Împreună cu Sorin (n.r. – Sorin Cârţu) am fost şi ne-am întâlnit cu domnul primar (n.r. primarul Gheorghe Nichita), cu care am stabilit de comun acord termenii contractului pe care îl va semna Sorin Cârţu. Mai multe amănunte vă vom oferi într-o conferinţă de presă pe care o vom organiza", a spus Florin Prunea.

În ceea ce-l priveşte pe fostul antrenor al CSMS-ului, Liviu Ciobotariu, Prunea a spus că se poartă discuţii cu acesta pentru a încheia contractul: "Cu Ciobi (n.r. – Liviu Ciobotariu) suntem în discuţii pentru a stabili termenii unei rezilieri de comun acord a contractului. Mai multe nu vreau să comentez".

Echipa cu care va lucra antrenorul Sorin Cârţu la CSMS Iaşi va fi formată din Mircea Irimescu, Adrian Popescu şi Ioan Cîmpeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici