Sorin Cârţu a devenit antrenorul care a condus cele mai multe echipe în Liga I

Tehnicianul Sorin Cârţu a debutat, luni, pe banca tehnică a formaţiei CSMS Iaşi, în partida pierdută, pe teren propriu, scor 1-2, cu FC Braşov, în etapa a XXVIII-a, şi a devenit antrenorul care a condus cele mai multe echipe în Liga I, informează site-ul oficial al FRF.

152 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu a devenit antrenorul care a condus cele mai multe echipe în Liga I

Sorin Cârţu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cârţu, aflat la meciul 450 ca tehnician în Liga I, se află la a 13-a echipă pe care o pregăteşte în primul eşalon, devansându-l pe Florin Halagian care a antrenat 12 formaţii. Cele 13 echipe pregătite de Sorin Cârţu sunt următoarele: Universitatea Craiova, Extensiv Craiova, Rapid Bucureşti, Oţelul Galaţi, FC Argeş, Poli Timişoara, FC Naţional, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, Steaua Bucureşti, FC Braşov şi CSMS Iaşi.

Echipa Gaz Metan Mediaş a evoluat pentru a 25-a oară în prima divizie, în partida pierdută în deplasare cu Dinamo Bucureşti, scor 0-2.

Atacantul rapidist Alexandru Ioniţă I a jucat meciul 50 în Liga I, în timp ce mijlocaşul formaţiei CSMS Iaşi, Narcis Bădic, a debutat în primul eşalon.

Arbitrul Florin Mazilu, care a condus întâlnirea Ceahlăul Piatra Neamţ - Universitatea Cluj, a debutat în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici