Sorin Cârţu a fost suspendat o etapă şi amendat cu 300 de lei

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, suspendarea pentru o etapă cu amendarea cu 300 de lei a antrenorului echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, trimis în tribună la meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, din etapa a XII-a a Ligii I, informează site-ul frf.ro.

9 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu a fost suspendat o etapă şi amendat cu 300 de lei

Sorin Cârţu a fost suspendat o etapă şi amendat cu 300 de lei

Sorin Cârţu a fost trimis, în minutul 51, în tribună de Marius Avram pentru că a aruncat cu o sticlă de apă, tehnicianul protestând astfel la o decizie a arbitrului de centru.

De asemenea, Comisia de Disciplină a FRF a respins ca nefondată cererea clubului FC Timişoara de ratificare o hotărârii de suspendare a jucătorului Ioan Viorel Ganea.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină: Ousmane Ndoye (FC Vaslui) a fost suspendat două etape şi amendat 3000 lei; Marius Şumudică (antrenor, Progresul Bucureşti) a fost suspendat patru etape şi amendat cu 3200 lei; Ştefan Stoica (antrenor, Internaţional Curtea de Argeş) a fost suspendat patru etape şi amendat cu 3200 lei.

Jocul FC Cisnădie - Inter Fagaraş, 3-1 pe terenul de joc, se omologhează cu scorul de 3-0 pentru echipa oaspete, deoarece formatia gazdă a folosit un jucător în stare de suspendare - Lucian Cotora.

De asemenea, Comisia de Disciplină a ratificat retragerea din campionatul Ligii a 3-a a echipei SC Corvinul 2005 HD SA.





Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici