Sorin Cârţu acuză că Dinamo a fost favorizată de arbitri

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Sorin Cârţu, a acuzat, luni seară, după înfrângerea din meciul cui Dinamo Bucureşti, scor 0-1, că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost favorizată de arbitri.

20 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu acuză că Dinamo a fost favorizată de arbitri

Sorin Cârţu acuză că Dinamo a fost favorizată de arbitri

"Nu ne aşteptam la această înfrângere. Este o mare nedreptate ce s-a întâmplat azi. Au avut un şut pe poartă şi au luat trei puncte. Probabil trebuie să ai mult noroc, te mai sprijină şi alţii, îţi mai întrerupe şi jocul aiurea pe faulturi imaginare. E un moment greu. Ce acuzăm cel mai mult e nedreptatea asta divină. Aşa ceva e greu de înţeles. Mi-e greu să explic, să găsesc anumite cauze. N-am ce să le reproşez jucătorilor. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar nu am fost şi eficienţi. La faza golului nici nu trebuia să dea fault. Bravo lor, aşa se începe performanţa, trebuie să ajuţi", a spus Cârţu.

Întrebat ce părere are de faptul că în fularele pe care jucătorii dinamovişti le-ar fi aruncat suporterilor se găseau torţe, Cârţu a răspuns: "Dacă jucătorii sunt implicaţi cu ce ne ajută pe noi? Dacă sunt acoperiţi. Oamenii sunt sprijiniţi de toată lumea şi în cupă şi în camşionat. Bravo lor".

Echipa Steaua a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Dinamo, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, reuşind să câştige derbiul cu numărul 124 dintre cele două grupări bucureştene printr-un gol marcat de Gabriel Torje în minutul 62.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici