Sorin Cârţu: Mă aştept la un meci foarte greu cu Astra, dar vrem şi trebuie să câştigăm

Directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă ca meciul cu Astra Giurgiu să fie foarte dificil şi a menţionat că elevii săi trebuie să se impună pentru a avea altă stare de spirit, informează csuc.ro.

59 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu: Mă aştept la un meci foarte greu cu Astra, dar vrem şi trebuie să câştigăm

Sorin Cârţu: Mă aştept la un meci foarte greu cu Astra, dar vrem şi trebuie să câştigăm (Foto: Liviu Chirca / Mediafax Foto)

"Vrem şi trebuie să câştigăm acest meci. Rezultatele din primele două etape ne-au creat un disconfort. Sunt nemulţumit de rezultate, poate meritam chiar şase puncte la cum am prestat. Echipa a arătat bine, ţinând cont de modul în care s-a apărat şi a organizat jocul ofensiv. Dar, nu spectaculozitatea e importantă, punctele sunt cele care te ajută să-ţi îndeplineşti obiectivele. Am muncit foarte mult, atât noi, staful tehnic, cât şi jucătorii, şi sincer mă aşteptam la un alt parcurs. Ne dorim o altă stare de spirit, nu iar disperare cauzată de rezultate, ca anul trecut. Dar controlul îi ai atunci când dai golul. Vom marca de acum înainte. (...) Astra are lot bun şi cantitativ şi calitativ, îşi poate permite permutări în primul 11. Nu este un avantaj pentru noi faptul că au jucat joi în preliminariile europene. Mă aştept să avem un meci foarte greu cu ei. Condiţiile meteo vor fi aceleaşi pentru toţi, nu vor constitui avantaj pentru niciuna dintre echipe", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu a vorbit şi despre problemele de lot: "Cu excepţia lui Achim, ceilalţi jucători care au avut probleme medicale, Acka, Tîrnăcop şi Popov se antrenează normal. Zlatinski, Madson şi Ivan nu au încă o stare de antrenament normal. Ei sunt cam la 35 la sută din potenţial, dacă 90 de minute înseamnă sută la sută. Vom vedea după următoarele două antrenamente în ce măsură putem conta pe ei".

CS Universitatea Craiova va întâlni echipa Astra Giurgiu, duminică, pe teren propriu, de la ora 18.30, în etapa a treia a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici