Sorin Cîrţu l-a egalat pe Florin Halagian la numărul de echipe antrenate

Antrenorul echipei FC Braşov, Sorin Cîrţu, l-a egalat la partida cu Rapid, din etapa a XII-a a Ligii I, pe tehnicianul Florin Halagian la numărul de formaţii antrenate în prima ligă (12).

150 afișări
Imaginea articolului Sorin Cîrţu l-a egalat pe Florin Halagian la numărul de echipe antrenate

Sorin Cîrţu l-a egalat pe Florin Halagian la numărul de echipe antrenate (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Celelalte echipe antrenate de Sorin Cîrţu au fost Universitatea Craiova, Electroputere, Rapid, Oţelul, FC Argeş, FCU Poli Timişoara, FC Naţional, Dacia Mioveni, Pandurii, CFR Cluj şi Steaua, informează site-ul oficial al FRF.

Totodată, la meciul de vineri, FC Braşov a obţinut prima victorie după 11 ani pe terenul giuleştenilor, precedentul succes fiind în 7 aprilie 2001, scor 3-1.

Gloria Bistriţa a câştigat primul meci după cinci ani pe terenul echipei Dinamo, scor 2-1, precedentul succes fiind la 1 septembrie 2007.

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Viorel Tănase, a reuşit prima victorie în Liga I în meciul cu Astra Ploieşti.

Jucătorii Didi (Oţelul Galaţi) şi Cristian Ionescu (FC Braşov) au evoluat pentru a o suta oară în Liga I, în timp ce fundaşul Trtovac (Gaz Metan Mediaş) s-a aflat la a 50-a prezenţă în Liga I. De menţionat, că brazilianul Didi a devenit al 29-lea străin care a atins o sută de prezenţe în Liga I.

Portarii Buzbuchi (FC Viitorul Constanţa) şi Lonciarici (Gaz Metan Mediaş) s-au aflat la debutul în Liga I.

Marius Niculae (FC Vaslui) a reuşit în partida cu Universitatea Cluj golul cu numărul 90 din Liga I, în timp ce Jaime Braganca (Gloria Bistriţa) a înscris pentru prima dată.

Meciul dintre Dinamo şi Rapid, scor 2-1, restanţă din etapa a IV-a a Ligii I, a fost cel de-al 107-lea pe prima scenă, dinamoviştii reuşind cea de-a 47-a victorie şi a 27-a în calitate de gazde.

Dinamo s-a impus pentru a 11-a oară în meciul direct cu scorul de 2-1.

Nouă jucători au debutat într-o asemenea întâlnire: Alvarez, Boubakar, Matei, Nica şi Koulibaly pentru Dinamo, Pecanha, I. Voicu, Milisavljevici şi Ilijoski pentru Rapid.

Pancu s-a aflat la 15-lea derbi, Grigorie la al 14-lea (opt în tricoul lui Dinamo, şase în cel al Rapidului), Pulhac şi Herea la al 11-lea, iar Nicolae Grigore la al 10-lea. Daniel Pancu a înscris pentru a patra oară în poarta lui Dinamo, iar Alexe pentru a doua şi a treia oară în cea a Rapidului. Acelaşi Alexe a izbutit al 27-lea gol din penalty în derby-urile dintre cele două (al 10-lea pentru Dinamo).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici