Sorin Corpodean, oprit de la delegări

Arbitrul întâlnirii Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni, din cadrul etapei a III-a a Ligii I, Sorin Corpodean, va fi oprit de la delegări în urma notei primite din partea observatorului meciului, Valeriu Ioniţă.

1 afișare
Imaginea articolului Sorin Corpodean, oprit de la delegări

Sorin Corpodean, oprit de la delegări

"Corpodean a primit din partea observatorului o notă mai mică decât 7,4 şi va fi oprit de la delegări de către comisie. Este cea mai mică notă primită în această etapă", informează surse din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor, pentru MEDIAFAX.

Fazele pentru care arbitrul Sorin Corpodean va fi reţinut de la delegări sunt cele petrecute în minutele 64 şi 89.

În minutul 64, la scorul de 2-1 pentru Oţelul Galaţi, Corpodean a acordat lovitură liberă în urma unui fault comis de Semeghin asupra lui Bogdan Stancu, deşi infracţiunea s-a petrecut în interiorul careului şi se impunea penalti.

În minutul 89, la scorul de 2-2, nu a dictat fault în atac la faza premergătoare golului prin care Oţelul Galaţi a câştigat meciul. De asemenea, nu i-a acordat cartonaşul galben jucătorului Valeriu Bordeanu pentru un henţ comis în poziţie de ultim apărător, după ce lăsase avantaj, valorificat de Szekely, care înscris pentru 3-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici