Sorin Frunză a semnat contractul cu FC Rapid

Mijlocaşul Sorin Frunză a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a semnat contractul valabil doi ani cu gruparea FC Rapid, în această seară urmând să efectueze primul antrenament sub comanda tehnicianului Marius Şumudică.

64 afișări
Imaginea articolului Sorin Frunză a semnat contractul cu FC Rapid

Sorin Frunză a semnat contractul cu FC Rapid (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"M-am întâlnit astăzi cu conducerea clubului şi am semnat contractul pe doi ani. Totul este în regulă, diseară voi face primul antrenament cu Rapid. Voi purta tricoul cu numărul 11", a spus Frunză.

Conform site-ului oficial al grupării giuleştene, fundaşul portughez Candido Alves Moreira da Costa, va evolua la Rapid cu tricoul cu numărul 81.

Ambii jucători ar putea debuta la formaţia giuleşteană, sâmbătă, în amicalul cu actuala campioană a Ucrainei, Şahtior Doneţk, programat, de la ora 18.00 pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Comisia Centrală de Arbitri a delegat la acest amical o brigadă după modelul UEFA, cu cinci arbitri formată din Alexandru Tudor (central), Iulian Radu şi Valentin Avram (asistenţi), Augustus Constantin şi Mugurel Vădan (arbitri adiţionali), Radu Petrescu (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici