Sorin Frunză: Voi semna un contract pe doi ani cu Rapid

Mijlocaşul Sorin Frunză, care şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea Unirea Urziceni, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu oficialii FC Rapid şi va semna un contract pe două sezoane cu gruparea giuleşteană.

77 afișări
Imaginea articolului Sorin Frunză: Voi semna un contract pe doi ani cu Rapid

Sorin Frunză: Voi semna un contract pe doi ani cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi am ajuns la un acord cu cei de la Rapid şi mâine voi semna un contract pe doi ani. Mă bucur că voi juca la o echipă cu pretenţii şi consider că pentru cariera mea este un pas înainte. Ştiu că Rapid este al doilea an în afara Europei, dar sunt sigur că la anul va juca în cupele europene", a spus mijlocaşul.

Frunză a adăugat că îşi doreşte să joace cât mai repede pentru noua sa echipă, dar decizia îi aparţine în totalitate antrenorului Marius Şumudică. "Am discutat de mai multe ori cu Marius Şumudică, el a insistat foarte mult ca eu să vin. Sper să joc cât mai repede, poate chiar în amicalul cu Şahtior, dar nu ştiu, antrenorul decide când voi intra", a spus Frunză.

În vârstă de 32 de ani, Sorin Frunză a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Dunărea Galaţi, Cimentul Fieni, Politehnica Timişoara, Jiul Petroşani FC Botoşani, Universitatea Craiova, FC Vaslui şi Unirea Urziceni. El a fost adus la Rapid pentru a dubla postul de mijlocaş stânga ocupat acum de brazilianul Cesinha.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici