Soţia lui "Chucho" Benitez spune că fotbalistul nu a primit îngrijiri medicale timp de două ore

Fotbalistul Christian "Chucho" Benitez, care a murit în noaptea de duminică spre luni, la un spital din Qatar, nu a primit îngrijiri din partea medicilor timp de două ore, susţine Liseth Chalá, soţia atacantului care fusese achiziţionat de El-Jaish, echipă antrenată de Răzvan Lucescu.

159 afișări
Imaginea articolului Soţia lui "Chucho" Benitez spune că fotbalistul nu a primit îngrijiri medicale timp de două ore

Christian "Chucho" Benitez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Liseth, o să mor, ai grijă de copiii mei", au fost ultimele cuvinte pe care Chucho Benitez le-a adresat soţiei sale, înainte de a fi internat într-un salon din spitalul Ahli din Doha, conform publicaţiei ecuadoriene El Comercio.

El Comercio susţine că Liseth şi-a sunat tatăl, Cleber Chala, pentru a-i spune că soţul ei a murit, după ce a aşteptat timp de două ore să primească îngrijiri. "Fiica mea a cerut ca soţul ei să fie îngrijit cât mai repede. I s-a spus că medicul nu poate ajunge. Nu a primit îngrijiri timp de două ore. Christian i-a spus că are dureri insuportabile şi a avut convulsii. Atunci a fost internat, dar era prea târziu", a declarat Cleber Chala.

Conform presei, jucătorul a murit din cauza unui stop cardiorespirator, precedat de o peritonită.

Trupul neînsufleţit al lui "Chucho" va fi adus în Ecuador cu un avion privat pus la dispoziţie de patronul clubului El-Jaish, urmând ca jucătorul să fie înmormântat la Quito.

Chucho Benitez a fost transferat în urmă cu trei săptămâni, pentru 11,5 milioane de euro, de la formaţia America la echipa El-Jaish.

Fotbalistul avea 24 de goluri pentru naţionala Ecuadorului, în 58 de meciuri. Chucho Benitez a mai jucat la El Nacional (Ecuador), Santos Laguna (Mexic), Birmingham City (Anglia) şi América (Mexic). El avea trei copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici