Soţia lui Larurenţiu Reghecampf: Conducerea lui Dinamo nu ştia cum să scape de Eugen Neagoe

Conducerea lui Dinamo plănuia de o perioadă bună de timp debarcarea lui Eugen Neagoe, după evenimentele de la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a povestit o discuţie cu cei de acolo, iar decizia ar fi fost urmarea reacţiilor fanilor ”câinilor”

149 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Larurenţiu Reghecampf: Conducerea lui Dinamo nu ştia cum să scape de Eugen Neagoe

Soţia lui Larurenţiu Reghecampf: Conducerea lui Dinamo nu ştia cum să scape de Neagoe

Aceeaşi problemă a apărut şi când s-a speculat că Leo Grozavu urma să vină pe banca tehnică. "Nu ştiau cum să scape de Neagoe, căutau antrenori care să fie pe placul galeriei. Ei sunt disperaţi cu galeria, se ascund ca şobolanii, nu vedeţi? Asta e principala lor ţintă, să se pună bine cu suporterii. Că ştiu că nu au un lot valoros, ştiu ce au făcut.

Nu se putea discuta? Îmi spuneau: "Ne e frică de fani, nu vrem să apari în poza de prezentare. Cred că s-au temut de suporteri, e o explicaţie pentru faptul că înţelegerea cu Grozavu a picat", a spus soţia lui Reghecampf la DigiSport. Între timp, conducerea l-a numit pe Dusan Uhrin antrenor, dar începutul nu a fost unul bun. A debutat cu o înfrângere, 1-3 cu Chindia Târgovişte, lucru care a adus, din nou, la revolta fanilor dinamovişti, care au atacat autocarul echipei. Încă din timpul meciului, suporterii au început să îşi arate nemulţumirile. După ce au scandat din nou împotriva lui Ionuţ Negoiţă şi a lui Bogdan Bălănescu, fanii dinamoviştilor au aruncat şi câteva fumigene în teren, jocul fiind oprit pentru aproximativ un minut. Un moment tensionat a avut loc în apropierea minutului 70, la scorul de 3-1 pentru Chindia, când fanii veniţi de la Târgovişte au ironizat gruparea bucureşteană, scandând "B-ul, B-ul!". Imediat, fanii lui Dinamo au încercat să spargă bariera făcută de stewarzi, s-au împărţit pumni şi picioare, însă jandarmii au intervenit rapid, iar lucrurile au rămas sub control.

De asemenea, fanii oaspeţilor au înjurat-o în mai multe rânduri şi pe Petrolul Ploieşti, echipa care îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu pe Arena "Ilie Oană".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici