Spania a decis. La Liga revine pe 12 iunie, iar primul meci va fi derby-ul Sevilla - Real Betis

  • Liga Profesionistă de Fotbal din Spania vrea să reînceapă campionatul pe 12 iunie
  • Primul meci va fi derby-ul Sevilla - Real Betis
  • La Liga a fost suspendată la începutul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus
212 afișări
Imaginea articolului Spania a decis. La Liga revine pe 12 iunie, iar primul meci va fi derby-ul Sevilla - Real Betis

Sursa foto: profimedia

Campionatul din Spania se va relua, după 3 luni de pauză. Vineri, 12 iunie, va avea loc prima partidă din La Liga, iar jurnaliştii iberici anunţă că este vorba despre derby-ul Sevilla - Real Betis, de la ora 22:00. Pentru programul integral al etapei cu numărul 28 din Primera Division va trebui să mai aşteptăm până pe 28 mai, atunci când vor fi anunţate public toate meciurile. 

În urma rezultatelor testelor pentru coronavirus, dar şi a modului în care se desfăşoară antrenamentele echipelor din La Liga, oficialii spanioli au decis că nu mai este nevoie să aştepte prea mult pentru reluarea fotbalului. Jucătorii au revenit la antrenamentele pe teren în urmă cu două săptămâni şi deja se antrenează în grupuri de câte 10. 

În acest momemnt, lider în Primera Division este Barcelona, urmată la două puncte de Real Madrid, în timp ce Sevila ocupă locul 3 cu 47 de puncte. Real Betis este pe poziţia a 12-a. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici