Spania este noua campioană europeană la fotbal feminin Under 19

Reprezentativa U19 a Spaniei s-a impus duminică în finala Campionatului European de fotbal feminin din Belgia, învingând în finală reprezentativa similară a Germaniei. Spaniolele îşi apără astfel titlul câştigat anul trecut în Costa Rica.

84 afișări
Imaginea articolului Spania este noua campioană europeană la fotbal feminin Under 19

Sursa: UEFA Women's EURO

Cele 90 de minute regulamentare de joc s-au încheiat cu o remiză albă, la fel ca şi cele două reprize de prelungiri.

Spania s-a impus în cele din urmă cu 3-2, după executatea loviturilor de departajare.

În semifinale, Spania a învins Olanda, cu 1-0, în timp ce Germania a obţinut calificarea în dauna Franţei, cu 3-2, în reprizele de prelungiri.

Campionatul European UEFA Under 19 s-a desfăşurat în perioada 18-30 iulie, în Belgia, şi a avut la start 8 echipe, care au alcătuit 2 grupe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici