Spania - Olanda şi Franţa - Germania în semifinalele Ligii Naţiunilor la fotbal feminin

Spania va găzdui Olanda, iar Franţa va înfrunta Germania în semifinalele Ligii Naţiunilor la fotbal feminin, după tragerea la sorţi care a avut loc luni la Nyon.

104 afișări
Imaginea articolului Spania - Olanda şi Franţa - Germania în semifinalele Ligii Naţiunilor la fotbal feminin

Spania - Olanda şi Franţa - Germania în semifinalele Ligii Naţiunilor la fotbal feminin

Semifinalele şi finala se vor disputa sub formă de meciuri eliminatorii cu o singură manşă, Spania şi Franţa fiind gazdele meciurilor din semifinale. Finala va fi găzduită de câştigătoarea meciului dintre Spania şi Olanda.

Cele două finaliste se vor califica la Jocurile Olimpice din 2024, alăturându-se gazdelor, Franţa, care se califică automat. Dacă Franţa ajunge în finală, atunci câştigătoarea meciului de baraj pentru locul al treilea va ocupa locul rămas liber la Paris.

Semifinalele vor avea loc pe 23 februarie, iar finala şi barajul pentru locul al treilea sunt programate amândouă cinci zile mai târziu.

Olanda s-a clasat pe primul loc în Grupa A1 în faţa Angliei la diferenţa de goluri, ceea ce a scos Team GB din cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici