Spaniola Badosa s-a retras de la Roland Garros din cauza unei fracturi la coloana vertebrală

Paula Badosa va rata Openul Franţei după ce a suferit o fractură de stres la coloana vertebrală la Openul Italiei, săptămâna trecută, a anunţat joi fostul număr doi mondial.

937 afișări
Imaginea articolului Spaniola Badosa s-a retras de la Roland Garros din cauza unei fracturi la coloana vertebrală

Spaniola Badosa s-a retras de la Roland Garros din cauza unei fracturi la coloana vertebrală

Badosa, în vârstă de 25 de ani, care se afla pe locul al doilea în urmă cu un an, a coborât pe locul 29, pe fondul unui sezon plin de accidentări. Spaniola a fost eliminată în sferturile de finală la Roma.

"Tocmai când totul părea să fie din nou în regulă, am primit o veste proastă chiar înainte de a începe un Grand Slam. La turneul de la Roma am suferit o fractură de stres la coloana vertebrală", a spus ea într-un comunicat.

"A fost o veste foarte grea după un început de sezon atât de dificil cu accidentări. Acest lucru mă va ţine departe de competiţie pentru câteva săptămâni".

Badosa a ratat şi Openul Australiei din ianuarie din cauza unei accidentări la coapsă suferite într-un turneu de pregătire la Adelaide.

Openul Franţei începe duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici