Spaniolul Francisco Molinero a semnat cu Dinamo

Fundaşul dreapta spaniol Francisco Molinero, care a jucat în cariera sa la echipele Atletico Madrid, Real Mallorca, Malaga şi Levante, a semnat, marţi seară, un contract pe trei sezoane cu formaţia Dinamo Bucureşti, informează cotidianul ProSport.

26 afișări
Imaginea articolului Spaniolul Francisco Molinero a semnat cu Dinamo

Spaniolul Francisco Molinero a semnat cu Dinamo (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"Am fost coleg cu Cosmin Contra la Atletico. El mi-a vorbit mereu despre Dinamo, iar Gică Craioveanu m-a sfătuit să fac alegerea asta. Opinia lui a cântărit cel mai mult în luarea deciziei. Dinamo este o formaţie puternică, cea mai bună din România. A participat mereu în competiţiile europene, iar în sezonul trecut ştiu că a fost la un pas să câştige campionatul", a declarat Molinero.

Spaniolul a spus că vrea să-i îndeplinească visul preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, acela de a juca în Liga Campionilor.

"Le voi demonstra tuturor că merit să joc aici. Am venit să îndeplinesc visului domnului Borcea. Vreau să câştig titlul cu Dinamo şi să joc în Liga Campionilor", a declarat Molinero pentru ProSport.

Molinero s-a arătat uimit de cât a crescut fotbalul românesc în ultima perioadă.

"Sunt uimit de cât de mult a evoluat fotbalul românesc. Dacă înainte eterna luptă se dădea între Steaua şi Dinamo, acum am înţeles că sunt mai multe formaţii care se bat pentru titlu. Ştiu câţiva jucători români. Cine nu-i cunoaşte pe Hagi, Gică Popescu, Mutu, Chivu? Sau Dan Petrescu? Ştiu că el e antrenorul campioanei. Am fost în permanenţă la curent cu noutăţile din România", a spus fundaşul spaniol.

Francisco Jose Molinero Calderon, care duminică va împlini 24 de ani, a jucat în ultimul sezon la echipa Levante şi a înscris un gol în cele 23 de meciuri disputate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici