Cea mai mare medie de goluri marcate în Premier League după aproape o sută de ani

Golurile din finalul meciurilor au dus la cea mai mare creştere a numărului de reuşite în prima ligă din Anglia din ultimii aproape 100 de ani.

250 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare medie de goluri marcate în Premier League după aproape o sută de ani

Cea mai mare medie de goluri marcate în Premier League după aproape o sută de ani

În Premier League media de goluri pe meci este acum de 3,24, faţă de 2,85 în sezonul trecut, o creştere de 13,7%. Este cel mai mare salt din sezonul competiţional 1925-1926, când regula offside-ului a fost modificată pentru a favoriza jucătorii ofensivi, relatează Reuters.

Site-ul de statistică soccerstats.com arată că peste 25% dintre golurile marcate în acest sezon în Premier League au venit după minutul 76. Multe dintre aceste goluri au fost înscrise în minutele de prelungire, fie că a fost vorba de repriza întâi sau de cea de-a doua.

Cel mai recent gol marcat în acest sezon a fost penalty-ul din minutul 103 al lui Ollie McBurnie pentru Sheffield United împotriva lui West Ham United, în ianuarie, în timp ce numeroase alte goluri au fost înscrise după minutul 100.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici