Spectacol în fotbalul european, duminică seara

  • Tottenham – Arsenal 2-0
  • Liverpool – Wolverhampton 4-0
  • Sampdoria – AC Milan 1-2
609 afișări
Imaginea articolului Spectacol în fotbalul european, duminică seara

Spectacol în fotbalul european, duminică seara

În timp ce în românii mergeau (sau nu) la alegerile parlamentare, în Europa marile echipe de fotbal făceau spectacol.

În derby-ul zilei, Tottenham a învins-o pe Arsenal. Harry Kane şi Heung-Min Son s-au ajutat unul pe altul să marcheze.

Tot în Anglia, campioana Liverpool a şters pe jos cu Wolverhampton. „Cormoranii” au câştigat cu 4-0 şi rămân la egalitate de puncta cu liderul Tottenham.

În Italia, liderul din Serie A, Milan rămâne neînvins. Chiar dacă golgheterul campionatului, Ibrahimovic, nu a jucat din cauza unei accidentări la coapsă, „Diavolul milanez” a trecut de Sampdoria cu 2-1 şi a ajuns la 26 de puncte în 10 meciuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici