Spectacol în Liga Campionilor! Bayern şi Barcelona au făcut scor cu adversarele pentru a se întâlni în sferturile de finală ale competiţiei

  • Bayern a învins cu 4 la 1 pe Chelsea, 7-1 la general
  • Barcelona a învins cu 3 la 1 pe Napoli, 4-2 la general
  • Bayern şi Barcelona se vor întâlni în sferturile de finală ale competiţiei
887 afișări
Imaginea articolului Spectacol în Liga Campionilor! Bayern şi Barcelona au făcut scor cu adversarele pentru a se întâlni în sferturile de finală ale competiţiei

Sursa foto: profimedia

Barcelona o va îtâlni pe Bayern în sferturile de finală ale Cupei Campionilor Europeni, după ce ambele echipe s-au calificat la scor. Bayern a făcut spectacol acasă cu Chelsea, dar nici Barcelona nu s-a lăsat mai prejos.

Messi şi echipa sa au tranşat meciul cu Napoli încă din prima repriză. Lenglet a deschis rapdid scorul în minutul 10 pentru Barcelona. Messi a marcat şi el 13 minute mai târziu. În minutul 30, formaţia blau-grana avea un gol anulat pentru henţ.

Suarez a înscris şi el în primul minut de prelungiri al primei reprize. Insigne de la Napoli avea să marcheze ultimul în finalul prelungirilor primei reprize, din penalty.

Bayern a trecut cu uşurinţă de Chelsea, scor 7-1 la general. Lewandowski a deschis scorul în minutul 10 şi tot el avea să îl închidă în minutul 84. Perisic avea să marcheze în minutul 24 iar Tolisso în minutul 76. Chelsea a marcat unicul gol prin Abraham în minutul 44 şi a avut un gol anulat pentru ofsaid.

Cele două sert finaliste promit un duel mult aşteptat de către toţi iubitorii fotbalului, în care spectacolul va fi la cote maxime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici