Spectatorii vor putea asista la evenimentele test de la Beijing 2022

Spectatorii ar putea fi invitaţi să asiste la evenimentele test ale Jocurilor Olimpice de la Beijing 2022, au anunţat luni organizatorii, ca un posibil indiciu cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla la Jocurile Olimpie de Iarnă de anul viitor.

200 afișări
Imaginea articolului Spectatorii vor putea asista la evenimentele test de la Beijing 2022

Sursa foto: Mediafaxfoto

Cu toate acestea, deocamdată, oficialii Beijing 2022 au refuzat să ofere mai multe detalii privind planurile pentru accesul spectatorilor, inclusiv cerinţele COVID-19 şi modul în care se pot cumpăra bilete.

"Dacă condiţiile vor permite, vom aranja ca spectatorii să asiste la anumite competiţii", a declarat Yao Hui, directorul Departamentului de gestionare a spaţiilor din Beijing 2022, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Reuters, referindu-se la evenimentele de testare care vor începe săptămâna aceasta la National Speed Skating Oval şi la alte opt locaţii olimpice, înainte de sfârşitul anului.

Sportivii străinii care participă la evenimentele de testare trebuie să fi fost vaccinaţi anti-COVID-19, iar la sosirea în China trebuie să respecte reguli precum limitarea deplasărilor la locurile de competiţie şi de antrenament.

Prezenţa a peste 2.000 de participanţi din întreaga lume reprezintă un "test masiv" pentru organizatori, a declarat Huang Chun, director adjunct al Biroului de prevenire şi control al COVID-19 al Beijing 2022.

"Acest lucru va creşte, fără îndoială şi în mod clar, riscul aducerii şi răspândirii COVID-19", a declarat Huang.

Biletele pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing vor fi vândute doar spectatorilor din China continentală, în timp ce sportivii nevaccinaţi trebuie să petreacă 21 de zile în carantină înaintea Jocurilor, a declarat săptămâna trecută Comitetul Olimpic Internaţional.

Jocurile încep pe 4 februarie, iar capitala chineză va deveni primul oraş care a găzduit atât Jocurile Olimpice de vară, cât şi cele de iarnă, după ce a organizat şi Jocurile de vară din 2008.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici