Speculanţii cer pentru un bilet la România - Italia, între 550 şi 900 de euro

Speculanţii prezenţi pe străzile din oraşul Zurich, locul de disputare al partidei România - Italia, contând pentru etapa a doua a grupei C, vindeau biletele de intrare cu preţuri cuprinse între 550 şi 900 de euro, transmite trimisul MEDIAFAX.

39 afișări
Imaginea articolului Speculanţii cer pentru un bilet la România - Italia, între 550 şi 900 de euro

Speculanţii cer pentru un bilet la România - Italia, între 550 şi 900 de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, un bilet la tribuna I, care oficial costa 110 euro, a fost achiziţionat de către un suporter italian contra sumei de 900 de euro, în timp ce pentru un bilet în galeria României, al cărui preţ oficial era de 45 de euro, se cerea 600 de euro, speculanţii fiind dispuşi să scadă pretenţiile până la 550 de euro.

Pe de altă parte, echipele naţionale au intrat pe teren pe melodii cunoscute pe plan internaţional. Astfel, italienii au intrat pe melodia lui Jovanotti, "L'ombelico del mondo", în timp ce componenţii echipei naţionale au păşit pe gazon în acordurile piesei fostei trupe O-Zone "Dragostea din tei", aceasta fiind lăsată pe întreaga sa durată. Din melodia italienilor s-au putut auzi doar câteva acorduri.

Meciul Italia - România se va disputa astăzi, la ora 19.00, la Zurich, în etapa a doua a grupei C de la Euro-2008, care mai programează întâlnirea Olanda - Franţa, la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici