Speranţele lui Napoli de a prinde un loc de UCL, diminuate după remiza cu Frosinone

Speranţele lui Napoli de a termina în primele patru locuri în Serie A au fost diminuate duminică, după egalul de acasă, 2-2, cu Frosinone, o echipă ameninţată cu retrogradarea.

51 afișări
Imaginea articolului Speranţele lui Napoli de a prinde un loc de UCL, diminuate după remiza cu Frosinone

Speranţele lui Napoli de a prinde un loc de UCL, diminuate după remiza cu Frosinone

Napoli a pierdut două puncte importante cu Frosinone pe propriul teren în cursa sa de a ocupa unul dintre primele patru locuri din clasamentul Serie A.

Napoli se află acum pe locul opt, cu 49 de puncte, la 10 puncte în spatele Bolognei, care ocupă al patrulea şi ultimul loc pentru Liga Campionilor, cu şase etape rămase de disputat. Adversara de duminică a lui Napoli, Frosinone, e pe locul 18, unul de retrogradare, cu 27 de puncte, relatează Reuters.

Gazdele au atacat fără încetare poarta celor de la Frosinone, însă până la urmă s-a terminat egal, 2-2, iar misiunea lui Napoli de a prinde un loc în primele patru în Serie A devine una complicată.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
napoli,
remiză,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici