Sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan au fost jefuite la Rio De Janeiro

În ziua de 16 august 2016, în jurul orei 14:00, sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan se aflau în zona arenei olimpice de beach-volley şi au remarcat lipsa unui rucsac care conţinea obiecte personale, anunţă COSR.

2149 afișări
Imaginea articolului Sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan au fost jefuite la Rio De Janeiro

Sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan au fost jefuite la Rio De Janeiro

Ele nu au observat momentul furtului şi nu au interacţionat în niciun fel cu presupusul/presupuşii făptaş/făptaşi. Au contactat imediat un voluntar Rio 2016, care le-a însoţit la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde au completat un raport.

În acelaşi timp, au reuşit să contacteze responsabilul Federaţiei Române de Atletism din cadrul Echipei Olimpice a României.

Şeful de misiune, Alexandru Epuran, s-a deplasat la secţia de poliţie, de unde a asigurat transportul în siguranţă la Satul Olimpic şi obţinerea unei noi acreditări pentru sportiva Paula Claudia Todoran.

În acest moment, sportivele se află în siguranţă, în Satul Olimpic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici