Sportivii cei mai de succes pe Instagram. Messi are cel mai rentabil profil. Cine îl urmează în top

  • Messi are 167 milioane de urmăritori pe Instagram, iar 37% din postările lui sunt sponsorizate.
  • Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit om de pe Instagram cu 238 de milioane de urmăritori.
  • Bianca Andreescu are doar 670.000 de urmăritori pe Instagram.
83 afișări
Imaginea articolului Sportivii cei mai de succes pe Instagram.  Messi are cel mai rentabil profil. Cine îl urmează în top

Profimedia

Să faci un top al celor mai urmăriţi sportivi pe Instagram e uşor, dar să descoperi al cui cont de Instagram se vinde cel mai bine e cu totul altceva. Societatea Nielsen Sports a realizat un studiu şi a decis că Leo Messi este sportivul cel mai rentabil pentru mărcile comerciale de pe Instagram.

Criteriile pe care se bazează studiul sun numărul de urmăritori de pe Instagram, afinitatea geografică de gen sau subiect, conversaţiile generate de postările lor şi rentabilitatea economică adusă sponsorilor.

Astfel, Messi se află pe primul loc cu 115 puncte, doar două puncte peste marele său rival, Cristiano Ronaldo. Podiumul este completat de vedeta lui LA Lakers, LeBron James care are 110 puncte. Pe locul 5, la egalitate cu Neymar, este tenismena din Canada de origine română, Bianca Andreescu, cu 107 puncte.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici