Sportivii din Japonia sunt afectaţi de starea de urgenţă. Două baze olimpice de antrenament din Tokyo au fost închise

  • Două baze olimpice de antrenament din Tokyo au fost închise.
  • Acest lucru s-a întâmplat după ce în Japonia a fost instituită starea de urgenţă.
  • Jocurile Olimpice vor avea loc în vara anului 2021.
57 afișări
Imaginea articolului Sportivii din Japonia sunt afectaţi de starea de urgenţă. Două baze olimpice de antrenament din Tokyo au fost închise

Sursa: Profimedia

Două baze olimpice de antrenament  au fost închise astăzi după ce prim ministrul Shinzo Abe a declarat stare de urgenţă, pentru a împiedica răspândirea virusului COVID-19.

Atleţii nu vor putea folosi Centrul Naţional de Antrenament şi Institutul Japonez de Ştiinţe ale Sportului, ambele aflate în Tokyo.

Starea de urgenţă a fost instituită până la data de 6 mai.

Atleţilor li s-a cerut să elibereze spaţiile unde au fost cazaţi în decursul acestei săptămâni.

În Japonia, au fost confirmate 4.257 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate un an şi se vor desfăşura în vara anului următor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici